Молода дружина відомого українського артиста Віктора Павліка Катерина Репьяхова нещодавно стала мамою. У подружжя народився син, якого назвали Михайло. Зараз мама з малюком досі перебуває під наглядом лікарів.

У своєму блозі в Instagram Катерина активно ділиться радостями материнства. Цього разу у розділі stories дружина Павліка розповіла, як у неї пройшли пологи. Дівчина зізналася, що для неї було неочікувано, що пологи будуть настільки болісними.

Катерина Репьяхова, скріншот stories

"Я чомусь думала завжди, що якщо з епідуралкою ( ред - епідуральна анестезія), то нічого страшного. Я думала, що перечекати потрібно тільки те, що відбувається до епідуралки. Але я не знала, що все що до епідуралки, це взагалі нічого. Так, перейми сильні, болючі 100%, але з потугами це не порівняти. Я особисто не знала, що потуги та народження дитини проходить вже без епідуралки все маєш відчувати. Я цього не знала і була до цього не готова", - розповіла вона.

Катерина Репьяхова зізналася, що неготова була до того, що після епідуральної анестезії буде все настільки сильно відчувати. При цьому додала, що в родильний зал вона пішла о 21: 30, а вже о 02:40 вона народила сина Михайла.

Катерина Репьяхова, скріншот stories

"І коли перестала діяти епідуралка мені сказали, що все що відбувалося до епідуралки це від тебе не залежало, це відбувалося паралельно, а все що буде відбуватися зараз це виключно твоя робота і все залежить тільки від тебе. Потуги в мене були близько 30 хвилин і було це звичайно найстрашніше", - підсумувала вона.

Популярні новини зараз

Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Нагадаємо, раніше вагітна дружина Віктора Павліка розповіла, як завоювала чоловіка: "випадково вийшло"

Як повідомляє портал "Знай.uа" Віктор Павлік опинився у вогняному лісі, поки Репяхова готується до пологів

Також "Знай.uа" писав, що Катя Репяхова розповіла про другу сім'ю Віктора Павліка: "це не по-чоловічому". Нещодавно вона опублікувала відео в сторіз, в якому вона розповіла причини того, що не відповідає на запити.