Ледачі голубці-просте і швидке блюдо, яке дозволить заощадити багато часу. При цьому нічого складного в його приготуванні немає.
Рецепт опублікували в телеграм-співтоваристві "Кухня по-чоловічому".
Для приготування знадобляться:
- Півкіло фаршу (добре, якщо свинина з яловичиною)
- 100 грам рису (круглого, не пропареного)
- два яйця
- свіжа капуста
- свіжа морква
- томат паста, сметана
- спеції за смаком
Як готувати:
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими
"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот
- Відварити рис.
- Морквину натерти на дрібній тертці, капусту нашаткувати, змішати з фаршем, вбити яйця, посолити, поперчити.
- Ретельно перемішати і залишити на 10-15 хвилин, щоб відстоялося.
- Для соусу змішати томатну пасту зі сметаною, посолити і додати спеції.
- Сформувати голубці - у вигляді котлеток або тефтельок.
Можна злегка обсмажити, а можна відразу скласти в форму, залити соусом і запікати близько півгодини.
Готову страву вийняти з духовки, дати йому постояти, щоб трохи охололо і просочилося соусом. Посипати дрібно рубаною зеленню, можна натерти зверху твердий сир.
Раніше повідомляли, Євген Клопотенко показав, що можна зробити з молодою картоплею: "ніби вас боженька погладив".
Як повідомляв Знай.uа, що таке зупа, цинамон і пляцок? Словник найпопулярніших страв з галицької кухні.
Знай.uа писав, приготування кока - коли в домашніх умовах - не відрізнити від оригіналу.