Ледачі голубці-просте і швидке блюдо, яке дозволить заощадити багато часу. При цьому нічого складного в його приготуванні немає.

Рецепт опублікували в телеграм-співтоваристві "Кухня по-чоловічому".

Для приготування знадобляться:

  • Півкіло фаршу (добре, якщо свинина з яловичиною)
  • 100 грам рису (круглого, не пропареного)
  • два яйця
  • свіжа капуста
  • свіжа морква
  • томат паста, сметана
  • спеції за смаком

Як готувати:

Популярні новини зараз

Гороскоп на 26 листопада: у вівторок Всесвіт на вашому боці

"Раз на рік звітуватиму": Віра Брежнєва зізналася, як часто 40-річним хочеться сексу

Українцям дозволили не сплачувати за комунальні послуги: коли рахунки можна "заморозити"

Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо

Показати ще
  • Відварити рис.
  • Морквину натерти на дрібній тертці, капусту нашаткувати, змішати з фаршем, вбити яйця, посолити, поперчити.
  • Ретельно перемішати і залишити на 10-15 хвилин, щоб відстоялося.
  • Для соусу змішати томатну пасту зі сметаною, посолити і додати спеції.
  • Сформувати голубці - у вигляді котлеток або тефтельок.

Можна злегка обсмажити, а можна відразу скласти в форму, залити соусом і запікати близько півгодини.

Готову страву вийняти з духовки, дати йому постояти, щоб трохи охололо і просочилося соусом. Посипати дрібно рубаною зеленню, можна натерти зверху твердий сир.

Раніше повідомляли, Євген Клопотенко показав, що можна зробити з молодою картоплею: "ніби вас боженька погладив".

Як повідомляв Знай.uа, що таке зупа, цинамон і пляцок? Словник найпопулярніших страв з галицької кухні.

Знай.uа писав, приготування кока - коли в домашніх умовах - не відрізнити від оригіналу.