Як відомо, телеканал 1+1 зняв українську адаптацію колумбійського формату "Моя улюблена Страшко", або ж, "Не родись красивою". І стали відомі перші подробиці про головну героїню.

Персонажа в серіалі звуть Анастасія Глушко, і грає цю роль 24-річна акторка Ірина Поплавська. Це її перша роль у кіно.

Про це вона розповіла у своєму інтерв'ю КП України.

Покликали її на роботу через соціальну мережу Facebook, де їй написав кастинг-менеджер. Ірина розуміла свій типаж, знала всіх персонажів історії, тому розуміла, що її звуть на головну роль.

Ірина Поплавська, фото: KP.ua

Популярні новини зараз

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги

Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Показати ще

Серіал "Не родись красивою" вона дивилася, і більш того, кілька разів навіть переглядала всі 200 серій. Однак, їх історія відрізняється своїм темпом, сюжетними лініями, а також сучасними реаліями.

Ірина Поплавська, фото: KP.ua

Персонаж Настя Глушко дуже добрий і чистий, але, дуже сильний. Ірина також вирішила відповісти на питання, яке це, коли її звуть Страшко, навіть якщо це серіал.

Ірина Поплавська, фото: KP.ua

"Я це не сприймаю на особистий рахунок. Я - Іра, а Настя-це Настя. Я це розмежовую. Хоча, буває, на майданчику мене звуть Настею, і це нормально, не одну мене звуть ім'ям персонажа" - розповіла юна акторка.

Ірина Поплавська, фото: KP.ua

Батьки відреагували нормально, так як вони самі люди творчі. Батько, на жаль, помер, але за життя писав, малював і співав. За професією він патологоанатом між іншим.

Ірина Поплавська, фото: KP.ua

І в кінці, Ірині Поплавській задали одне з найпопулярніших питань - про коханого. Як зізналася дівчина, вона зараз не перебуває у відносинах, так як вся в роботі, однак, до спілкування відкрита.

Нагадаємо, "Холостячка" Ксенія Мішина показала, хто спить в її ліжку крім Еллерта: "у татуюваннях". Ксенія Мішина поділилася особистим

Як повідомляв "Знай.ua", подруга Ткача з кварталу Сопонару оголила гнучку спинку, не до жартів: "Горять дві іскорки…

"Знай.ua" писав, Світлана Лобода втратила орієнтацію, але продовжує танцювати: "Вже складно"