Просто з Донбасу, де українські військові навіть у ці спекотні дні борються за свободу і незалежність нашої країни з путінськими окупантами, прийшли новини чисто побутового, але цікавого характеру.

Бійці бригади "Холодний Яр" познайомили українців з "філософом", який допомагає своїм братам по зброї втамовувати спрагу прохолодною водою і дивитися на цей світ з іншого боку.

Про це стало відомо завдяки новій публікації бригади "Холодний Яр" в мережі Facebook.

Публікація бригади "Холодний Яр", скріншот: Facebook

"Боєць з позивним "філософ" несе воду на свою позицію. Складний рельєф Донеччини не завжди дозволяє водовозці доїхати до пункту призначення. Тому бійцям доводиться в цю літню спеку носити воду у флягу до своїх позицій. До таких складнощів боєць ставиться, як і належить людині з його позивним - по-філософськи.

Популярні новини зараз

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Також до публікації автори додали фотографію "філософа", на якій його можна побачити з двома баклажками, наповненими чистою питною водою. Цей еліксир відправитися просто до фляг українських захисників.

Раніше повідомляли, нове меню українських військових, репортаж з їдальні: сало зі спеціями, черешня і навіть борщ з пампушками.

Як повідомляв Знай.uа, бойовий медик з позивним "Хімік" знайшов своє покликання на передовій: "Для нас зайві почуття - це розкіш".

Знай.uа писав, "Чорний Запорожець": українець вчетверте пішов на фронт, залишивши маленьку принцесу вдома, пишається вся родина.