Відома українська телеведуча Соломія Вітвіцька має чимало прихильників. За життям зірки в Instagram стежить понад 230 людей, тому вона з задоволенням тішить їх новими світлинами чи подробицями з життя.
Цього разу Соломія Вітвіцька побувала на Одещині та потішитила підписників новими світлинами на березі моря. Телеведуча опублікувала три фото на яких вона позує на фоні морських хвиль та пісочку.

Соломія Вітвіцька, фото з instagram

"Дні уже стають коротшими, а ночі довгими))) а там ще трохи і зима 😉🤪", - так Соломія Вітвіцька підписала опубліковані в Instagram світлини.

Соломія Вітвіцька, фото з instagram

Для фотосесії на березі моря Соломія Вітвіцька одягла сукню-сорочку до коліна у кольорі хакі. Свій образ теледіва доповнила стильними окулярами. Взуття Вітвіцька вирішила не одягати аби морська вода омила її ніжки. Образ телеведучої виглядає дуже стильно та по-літньому.

Нагадаємо, Марічка Падалко показала своїх "карапузів" - безмежне щастя: "Нехай будуть здоровими". Марічка Падалко показала зворушливі сімейні фотографії

Як повідомляв "Знай.ua", Ірина Федишин зібрала всю сім'ю заради грандіозної вечірки: "Спасибі всім!"

Популярні новини зараз

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

Також "Знай.ua" писав, що Марічка Падалко зізналася, чим побалувала дітей під кінець навчального року: "Хвалю як можу". Марічка Падалко розповіла про виховання дітей