Вже на повну стартував сезон кабачків, а це значить саме час приготувати щось смачненьке з цього овоча.
Кабачок дуже різноманітний, адже їх можна готувати на мангалі, сковороді або запікати в духовці. Найсмачніші і ароматні кабачки виходять саме на мангалі, але якщо у вас його немає то можна використовувати скороду гриль.
Кабачки з соусом дзадзікі, скріншот з відео
Для початку розріжете кабачки уздовж на скибочки приблизно пів сантиметра. Зробіть ножем на них сіточку і злегка посоліть і збризныть оливковою олією і можна додати бальзамічного соусу. Сковороду гриль теж потрібно скропити олією і викласти на неї кабачки і трошки підрум'янити.
Після цього кабачки слід поставити в духовку, щоб вони допеклися. При цьому кабачки потрібно буде періодично перевертати.
Кабачки з соусом дзадзікі, скріншот з відео
Готуємо соус дзадзікі. Беремо сметану або грецький йогурт додаємо часник, свіжий огірок, кріп і сіль. За бажанням можна додати 2 ложки соку лимона. Все добре перемішуємо і викладаємо соус на приготовані кабачки.
Нагадаємо, неймовірне варення з шовковиці: на цей аромат збігуться всі сусіди
Як повідомляв "Знай.uа" , смачний і корисний: рецепт справжнього українського зеленого борщу, від якого неможливо відірватися
"Знай.uа" писав, рецепт ідеальних вареників з вишнею на кефірі: пальчики оближеш
Популярні новини зараз
Показати ще