З Великобританії прийшли доволі неоднозначні новини. З'явилася інформація, що 11-річна британка стала наймолодшою матір'ю в Об'єднаному Королівстві. Місцеві журналісти повідомляють, що дівчинка народила на початку червня 2021 року. А завагітнила ця британка в свої... повні 10 років.

Про цю історію стало відомо завдяки повідомленню британського таблоїду The Sun.

Журналісти видання повідомляють, що "молода мати" і дитина здорові і відчувають себе добре. Інформація про батька дитини не уточнюється, також не розкривається ім'я дівчинки. Її сім'я до останнього не здогадувалася про вагітність, що на даний момент є приводом для соціальних служб розслідувати це питання.

Вагітність, фото: GettyImages

Як повідомило джерело, близьке до сім'ї школярки, для всіх це стало величезним шоком, але дівчинка з дитиною оточені необхідною турботою і допомогою. Доктор Керол Купер в бесіді з The Sun заявила, що це наймолодша мати, про яку їй відомо.

Популярні новини зараз

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

За словами доктора, середній вік статевого дозрівання у дівчаток становить 11 років, а на рівень гормонів впливає вага. Так, в наш час статеве дозрівання настає раніше через збільшення ваги дітей. До червня наймолодшою матір'ю Британії була Тресса Міддлтон, яка стала мамою в 2006 році у віці 12 років.

Раніше повідомляли, Сергій Бабкін спав з сотнею повій, поки Сніжана чекала його вдома: "Мене всі зраджували".

Як повідомляв Знай.uа, романтична фотосесія перетворилася на комедію через харизматичного коня: любить позувати на камеру.

Знай.uа писав, жінка сіла на унітаз і народила двійню: не знала, що вагітна.