У мережі з'явилися відеозаписи потопу у Львівському Макдональдсі. Відео з'явилося в телеграм-порталі чорний список.

Цього року літо виявилося спекотним, але дощовим. Синоптики кажуть, що все через лінії збіжності.

Уздовж таких ліній часто збираються купчасто-дощові хмари і саме в таких місцях ллють дощі з різними супутніми явищами, такі як шквали, град і навіть смерчі.

Від дощів в Україні страждають не тільки звичайні люди, а й різні заклади. Зокрема, з'явилося відео зі Львова, коли місцевий Макдональдс, розташований за адресою Свободи, 35, був затоплений.

Популярні новини зараз

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Показати ще

Дощ, скріншот: YouTube

На відеозаписі видно, як персонал намагається вичерпати воду з приміщення. Вона дійшла майже до щиколоток. При цьому ресторан фастфудів не закрився і на фото можна бачити клієнтів. Ймовірно, хтось із них просто намагався сховатися від величезної зливи на вулиці.

"Бургери і нагетси з видом на море", - іронічно зауважує автор поста.

Передплатники телеграм-каналу відзначають, що дана ситуація відбувалася у Львові в п'ятницю 25 червня. І при цьому викладати даний пост в групі, в якій зазвичай скаржаться неякісне обслуговування. Адже працівники та власники закладу не винні у такій негоді.

[quote author=""]Це в п'ятницю було. У Львові просто дурдом творився. За одну годину урагану знесло понад 200 дерев, частина міста залишилася без світла, бо дерева впали і на електричні дроти. Чи не логічний пост в такій ситуації, тому що постраждали всі і те, що працівники маку хоч якось рятували ситуацію це ок"; " а в чому негатив? Потрібно було дощ знімати, - повідомляють вони.

Нагадаємо, спека в Україні змушує людей кидатися у воду просто в одязі: "божеволіють". Україну накрила неймовірна спека

Як повідомляв портал "Знай.ua", скасування трудових книжок: у ПФУ пояснили, як вийти на пенсію з пізнішого віку. Як нараховуватимуть пенсію

Також " Знай.ІА " писав, що потрібно пам'ятати водіям під час літньої спеки-небезпечний фактор як для людини, так і автомобіля. Правила для водіїв в літню спеку