Капітан збірної України з футболу Андрій яромоленко визначився, куди підуть його бонуси з Євро-2020. Про це повідомили на порталі "Команда 1".

Агент Андрія Ярмоленка Вадим Шаблій розповів, на що капітан збірної України планує витратити гроші отримані з Євро-2020.

За словами Вадима Шаблія, всі зароблені бонуси на Євро-2020 Андрій Ярмоленко направить на благодійність. Він підкреслив, що футболіст прийняв дане рішення ще до початку чемпіонату.

"Насправді, Андрій Ярмоленко прийняв це рішення задовго до початку чемпіонату Європи. Всі бонуси, які він отримає за виступ у фінальному раунді чемпіонату Європи, будуть виділені на допомогу хворим і нужденним дітям." - сказав Вадим Шаблій.

Андрій Ярмоленко, фото: Instagram
Андрій Ярмоленко, фото: Instagram

Популярні новини зараз

2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію

Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага

Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці

Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати

Показати ще

Також Шаблій підкреслив, що разом з футболістом братиме участь у контролі над витратою коштів благодійного фонду.

"При цьому ми з Андрієм збираємося разом контролювати витрату коштів у цьому благодійному фонді. Я вважаю, що про такий вчинок лідера збірної України повинна знати вся країна" - додав Вадим Шаблій.

Андрій Ярмоленко, фото: Instagram
Андрій Ярмоленко, фото: Instagram

Нагадаємо, що визначився перший півфіналіст Євро-2020: хто зіграє з Італією або Бельгією в 1/2

Як повідомляв портал "Знай.uа", Довбик не єдиний "герой" на Євро-2020? Вболівальники вимагають нагородити Бесєдіна орденом "За мужність"

Також, "Знай.uа" писав, що Андрій Шевченко показав, що відбувається в Римі перед матчем з Англією: "Щасливий повернутися"