Папу Римського госпіталізували з серйозною хворобою: має відбутися операція

4 липня, Папа Франциск був доставлений в поліклініку а.Джемеллі в Римі. Йому належить планова операція. Папа Римський прочитав молитву "Ангелу Господньому" разом з віруючими, які зібралися на площі Святого Петра.

Директор прес-служби Святого Престолу Маттео Бруні підтвердив цю інформацію в заяві для акредитованих журналістів. Справа в тому, що глава Римо-Католицької церкви страждає від дивертикулярної хвороби товстої кишки. Це хронічне захворювання в шлунково-кишковому тракті, яке потребує лікування, а іноді і в хірургічному втручанні.

Вертоліт жорстко вмазався в землю, прямо посеред поля з соняшниками: пілот втік

З Кавказу, а точніше з Кабардино-Балкарії прийшли вельми тривожні новини. З'явилася інформація, що при проведенні сільськогосподарських робіт вертоліт здійснив жорстку посадку прямо на полі з соняшниками.

Популярні новини зараз

Цей новий документ видаватимуть ТЦК тим, хто не має військового квитка: зателефонують і перевірять

ПриватБанк заблокував рахунок: що треба робити відразу

Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу

Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом

Показати ще

Момент падіння повітряного судна встигли зняти на телефон робітники, які стали очевидцями інциденту. Місцеві екстрені служби повідомляють, що аварія сталася недалеко від міста Прохолодний.

Жорстка посадка вертольота, фото: Telegram

Микола Басков зізнався ,що задовольняв себе в готелі і носив жіночу білизну: "Сам колупав щось"

Микола Басков зробив відверті зізнання щодо свого особистого та публічного життя. Відео з його визнанням з'явилося на Instagram-каналі ots0siska.

"Золотий голос Росії", співак Микола Басков останнім часом все частіше дивує фанатів кумедними, а часом і безглуздими витівками.

Так нещодавно співака запросили на передачу, в якій запропонували пограти гру було чи не було. Суть її в тому, що інтерв'юований повинен швидко відповісти на ряд питань з особистого життя в форматі бліц. Відповідає він коротко так чи ні.

На Київську область обрушилися всі лиха: потоп, град, грози

У Київській області стався потоп. З'явилося відео зливи та її наслідків у місті Вишгород.

Неділя 4 липня видалася вкрай дощовою. Дощі та грози пройшли майже у всіх областях України. До того ж у деяких регіонах стався шквальний вітер до 15-20 м/с.

У Києві неділя видалася, стовпчики термометра піднімуться до + 26+28 градусів. Однак при цьому пройшли дощі з грозами. У ДСНС вже попередили про погіршення погодних умов та оголосили "жовтий" рівень небезпеки.

На Донбасі загинув український захисник: окупанти не посоромилися відкрити вогонь

П'ять порушень режиму припинення вогню зафіксовано в районі проведення операції Об'єднаних сил станом на 17: 00 4 липня.

На жаль, один військовослужбовець зі складу Об'єднаних сил отримав поранення несумісні з життям.

Українські захисники були змушені відкрити вогонь у відповідь на ворожі обстріли.

Воїн ЗСУ, фото з фейсбук

Фіналістка "Холостяка" Дана Оханська пройшлася за одеськими цінами: "Дорожче ніж у Києві"

Фіналістка 10 сезону популярного шоу" Холостяк " Дана Оханська активно веде свою сторінку в Instagram. Тут за її життям стежить понад 130 тисяч чоловік і вона активно ділиться з ними цікавими моментами з життя.
Цього разу Дана Оханська розповіла про відпочинок в Одесі. При цьому дівчина зазначила, що якби тут був кращий сервіс і менші ціни, то це було б ідеальне місце.
Дана Оханська зізналася, що на відпочинку в Одесу їй сподобалися готелі та інтер'єри ресторанів.