На Івана Купала над Україною нависне антициклон Kornelieke. Проте завтра циклон ще опиратиметься і тому грозові дощі залишаться на Півдні України, Сході та в Центрі.
Про це на своїй сторінці написала синоптик Наталка Діденко.
За словами Наталки Діденко вдень "лівий" атмосферний фронт із заходу зумовить короткочасні дощі з грозами в західних областях. Однак варто зазначити, що у ніч на Івана Купала дощі ймовірні лише у південній частині, східних та центральних областях.

Фото зі сторінки Наталки Діденко

Вся північна частина України буде завтра без дощів. На всій території країни температура повітря набирає літніх обертів, у середу очікується +26+33 градуси, а ось на Півдні на кілька градусів буде свіжіше, +24+28 градусів.
У Києві в ніч на Івана передбачається +18+20 градусів. Вдень 7-го липня у Києві буде сонячно і спекотно, +28+30 градусів.

Фото зі сторінки Наталки Діденко

"Надалі антициклон таки додавить своїм авторитетом - дощі з України витисне, спека посилиться. Кому засмагати, купатися чи знати, скільки поливати, чи докуповувати вентилятор з кондиціонером, чи залягати з робочим гаджетом у тінистих кущах - плануйте заздалегідь", - написала Наталка Діденко.

Нагадаємо, раніше райський куточок перетворився на "браму пекла" через нафту: людей не евакуюють, полум'я піднімається з глибини

Як повідомляє портал "Знай.uа" посилення вітру, грози і шквали: в Україні на вихідних сильно зіпсується погода, кому не пощастить

Популярні новини зараз

Готуємо теплі шкарпетки та кофти: синоптики попередили українців про похолодання після Великодня

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Показати ще

Також "Знай.uа" писав, що на Личаківському цвинтарі через ураган пошкоджено понад 100 цінних надгробків: розчищатимуся щонайменше місяць