Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, що демонструє на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила серію яскравих відео, зроблених під час концерту 6 липня на щорічному музичному фестивалі Atlas Weekend, який проходить у Києві з 5 по 11 липня.

Так, артистка показала уривки виступу, виконуючи різні хіти, від "Это моя ночь" 2018 року до свіжої композиції "Красное вино".

Зірка приміряла розкішну червону сукню з глибоким декольте, усипану масивними каменями, а також високі ботфорти. При цьому виконавиця зворушливо подякувала аудиторії, повідомивши, що на фестиваль прийшли близько 130 тисяч осіб. За словами Насті, концерт для неї пройшов просто незабутньо.

"Atlas Weekend 2021

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

Було незабутньо, приголомшливо, чарівно круто!

Дякую вам, що розділили цей вечір і ці емоції ❤️"

Фолловери не пройшли повз: "як на Ніну Добрев зараз схожа😁", " Ну така гаряча штучка!!!! Вийшла як кішка Багіра! Граційна, сексуальна, талановита!!! Мені вау як сподобалось! Супер!!!!", "Настя! Ти шикарна! Захоплююся тобою з кожним виходом на сцену все більше💥 💥 💥 💥"," нереальна😍 🔥 🔥 🔥".