Українська акторка, головна героїня реаліті-шоу "Холостячка" Ксенія Мішина, яку також всі знають по серіалу "Кріпосна", поділилася з багатотисячною аудиторією зворушливим постом в Instagram.

Так, 32-річна акторка розмістила чуттєве і зворушливе відео зі своїм обранцем Олександром Еллертом, а також, розповіла про головні принципи в її відносинах з Олександром, а саме – про важливість почуття гумору.

"На мою думку почуття гумору - це як друг по життю. Такий друг, який завжди на позитиві, завжди в ресурсі і успішний, але найголовніше цей друг завжди готовий поділитися з тобою своїм оптимізмом і веселощами. ⠀ Такий підхід - це не про площину, як багато хто думає, а про силу і розум на мій погляд. Людина, яка може на все подивитися з точки зору гумору, це людина яка зрозуміла життя. ⠀ Відносини з Сашею показали мені ще один явний плюс почуття гумору. Це як психотерапевтична сесія під час складних періодів, коли потрібно вийти з емоційного стану, щоб не вбити один одного. Хороший жарт працює як запобіжник, бам і ти вже посміхаєшся, а не плануєш вбити партнера. Я щиро люблю посміятися, та напевно не існує людей, які не люблять сміх, просто деякі його собі не дозволяють. Так що хлопців, смійтеся на здоров'я, смішіть своїх близьких і не бійтеся виявитися смішними, це не так страшно:)", - написала Ксенія.

Нагадаємо, Олександр Еллерт "пограбував" банк, але Ксенії Мішиній не дісталося ні копійки.

Як повідомляв портал Знай.uа, "Холостячка" Ксенія Мішина поділилася важливими змінами в житті: "Взяла на себе відповідальність".

Популярні новини зараз

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що "Холостячка" Мішина випросила цінну річ у подруги: замість шуби Еллерта.