Зірка "Танців з зірками" Олена Шоптенко частенько радує шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 290 тисяч осіб.

Зовсім недавно в Stories знаменитість розповідала про цікавий похід в паспортний стіл, звідки замість простого закордонного паспорта у неї в руках опинився цілий букет квітів. Шоптенко зізналася, що співробітники вирішили зробити їй сюрприз, за що вона їх подякувала і зраділа, що такі люди взагалі існують.

Олена Шоптенко, фото: Instagram

А зараз на офіційній сторінці "Танців з зірками" з'явився фрагмент нового інтерв'ю Альони, в ході якого жінка розповіла про досвід участі в такому проекті, і про те, чому вирішила стати головним хореографом в новому, ювілейному сезоні. Вона зізналася, що задумалася над повторною роботою з креативним директором Оленою Коляденко, їй дуже цього хотілося.

Олена Шоптенко, фото: Instagram

"Олена мене запросила, і я із задоволенням погодилася. До того ж я увійшла в команду не тільки як хореограф, але і як режисер, а це для мене певний виклик. Принаймні, не сумніваюся, що отримаю величезне задоволення від цього сезону", - додала Олена Шоптенко.

Нагадаємо, легенда "Танців з зірками" Олена Шоптенко сходила за паспортом, але вийшла з квітами: не від чоловіка

Популярні новини зараз

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", легенда "Танців з зірками" Олена Шоптенко розділила ніжність з синочком в День сім'ї: чоловіка не показала

Знай.ua писав, легенда "Танців з зірками" Олена Шоптенко виділила топ-5 речей при дорослішанні малюка: "Не обіцяю"