Продовжуємо розповідати історії мужніх українців, які зважилися відправитися на Донбас, щоб захищати незалежність і цілісність України.

І відомо, що життєві обставини не завжди дозволяють поєднувати покликання і роботу, тому доводиться додатися положення, в якому можна займатися тим, що подобається. Про це повідомляє видання Армияinform

Це стосується 43 - річного Руслана з Донецька-воїна-піхотинця однієї бойової бригади, залученої до виконання завдань в ООС, куди він потрапив у 2018 році. До цього чоловік обіймав посаду керівника групи обліку в компанії ДТЕК, проте завжди бачив себе в лавах українських воїнів під час служби Україні.

Воїни ЗСУ, фото з фейсбук

"ще в шкільні роки я задумав вступати до військового училища. Перша спроба була ще в 1995 році. Подав документи до Харківського військового університету. Хотів стати офіцером-РЭБовцем. Але конкурс був настільки "щільним", що я не пройшов", - зізнається Руслан.

Популярні новини зараз

Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Показати ще

Але після цієї невдачі 43-річний українець не опустив руки, і відправився подавати документи в Слов'янськ, авіаційний коледж, де також як і в армії є Уніформа і дисципліна. Там він навчався на техніка-Електрика злітно-посадкової смуги. І після першого курсу відправився служити в підрозділ ППО у Львівській області. Чоловікові заповнилося мальовниче містечко Сколе в Карпатах, де вони і базувалися.

Воїн ЗСУ, фото з фейсбук

Там вже немає військової частини, але пам'ять про службу збережеться на все життя. І коли почалася війна з путінськими окупантами, він працював енергетиком в ДТЕК, але чоловіків з цієї галузі не хотіли брати на службу через стратегічну складову економіки. Але все ж Руслан залишився наполегливим, тому незабаром його все ж закликали і надали уніформу.

Тепер про нього товариші по службі кажуть, що 43-річний воїн зібраний і відповідальний, і разом з ним дуже легко як в повсякденній службі, так і на посаді.

Військові на Донбасі, Скрін, відео

Нагадаємо, путінські найманці обстріляли міста на Донбасі зафіксовано 11 порушень режиму тиші

Як повідомляв "Знай.ua", "Бджілка" Людмила Ясененко змінила акушерство на порятунок поранених воїнів ЗСУ: "Не можна втрачати ні хвилини"

Знай.ua писав, харків'янка змінила медичний халат на військову форму і вирушила захищати Україну: "Життя змінилося на "до" і "після"