Відома українська акторка Ксенія Мішина, яка минулого року знайшла своє кохання на проекті "Холостячка" в особі Олександра Еллерта, поміркувала на цікаву тему.

Новий пост з'явився на її сторінці в соціальній мережі Instagram, де вона регулярно публікує новий контент. За нею стежить вже понад 810 тисяч користувачів.

Поговорити акторка вирішила про те, як же важливо насправді думати позитивно про себе, і про своє майбутнє. На думку Ксенії Мішиної дуже важливо бути в моменті, і усвідомлювати, що таке достаток. Виявляється, воно починається саме з вас.

"Просто кожну секунду жити з відчуття, що ти маєш різні можливості, бачити їх, приймати те, що прямо зараз дає Всесвіт, дякувати і створювати своїми думками" - пише "Холостячка".

Також, Ксенія Мішина вирішила розповісти про можливість, яка дозволяє отримувати людині набагато більше, і мова про банківську карту. Завдяки цьому дівчина накопичила бонуси, і вибрала багато книг безкоштовно. На честь цього вона вирішила розіграти один з сертифікатів серед шанувальників. Всі умови вона залишила в публікації.

Популярні новини зараз

Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома

Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Показати ще

Нагадаємо, що Ксенія Мішина близько року тому стала героїнею шоу "Холостячка", куди прийшла для того, щоб знайти свою другу половинку. Їй відразу сподобався молодий сценарист Олександр Еллерт, який надалі і дійшов до фіналу, отримавши головний подарунок - любов дівчини.

Вони разом досі, і періодично діляться спільними кадрами один з одним, показуючи свій побут.

Нагадаємо, Олександр Еллерт "пограбував" банк, але Ксенії Мішиній не дісталося ні гроша.

Як повідомляв портал Знай.uа, "Холостячка" Ксенія Мішина поділилася важливими змінами в житті:"Взяла на себе відповідальність".

Також портал Знай.uа писав, що "Холостячка" Мішина виклянчила цінну річ у подруги: замість шуби Еллерта.