Відомий український кулінар, а також Експерт в розважальному українському шоу "Майстер-Шеф" Володимир Ярославський поділився новим рецептом з шанувальниками. Ситне блюдо, яке припаде до душі кожному.
Про це він розповів на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.
Приготувати чоловік вирішив бургер з рваною свининою. Спочатку здається, що рецепт неймовірно складний і вимагає зусиль, але, насправді це не так.
За фактом, як зазначив чоловік, це тушкована свинина - Pulled Pork.
Вам знадобляться наступні інгредієнти:
Індексація пенсій у 2025 році буде не для всіх: хто опиниться за бортом підвищень
Дають лише 3 дні: в Україні змінилися правила повісток поштою, що це змінює для чоловіків
Українцям приготували нові виплати: хто отримуватиме 4500 грн щомісяця
Українців попередили про три місяці без пенсії: у кого будуть проблеми з ПФУ
- 900 г свинячої лопатки;
- 1,5 ст. л. цукру;
- 9 г солі;
- 1 ст. л. спеції креольська суміш;
- 1С. л. спеції барбекю (там трохи різний склад);
- трохи чорного меленого перцю;
- 200 г світлого пива або сидру;
- 30 г рослинного масла.
Спочатку потрібно нарізати свинину великими шматками, і якщо є зайвий жир, то його потрібно зачистити і вижарити. На ньому і буде готуватися м'ясо.
Далі в мисці потрібно змішати м'ясо, цукор, спеції і сіль, після чого чекаємо кілька годин, а краще, якщо залишити його на всю ніч.
У сотейник заливаємо жир і розігріваємо його. Кладемо м'ясо і обсмажуємо шматочки з двох сторону, тільки обережно, щоб воно не згоріло.
Заливаємо м'ясо світлим пивом. Так традиційно роблять в Америці. Але я взяв яблучний сидр-аромат вийшов неймовірний! Накриваємо кришкою і ставимо на маленький вогонь гаситися годинки 2-2,5. Потрібно, щоб шматочки були м'які і розпадалися на волокна. Але не ставте на великий вогонь, щоб волокна не розірвалися кипінням. При необхідності можна підлити трохи води в процесі, якщо сидр або пиво випарується.
Після того, як м'ясо буде готове, потрібно відкрити кришку, щоб випарувалася волога.
Далі викладаємо його в миску, і додаємо за смаком:
- 100 г кетчупу;
- 25 г зернової гірчиці і 10г звичайної;
- Соус ворчестер і сидровий оцет за бажанням;
- Солі.
Все це викладаємо на підсмажену булочку, і можна покласти мариновані огірки і червоний мариновану цибулю. Виходить неймовірно смачно.
Раніше повідомляли, дуже прості, смачні і ситні рецепти до Дня вінегрету: приготує кожна господиня.
Як повідомляв Знай.uа, ароматні картопляні млинці з сиром-просте і смачне блюдо до обіду.
Знай.uа писав, кабачкові деруни з грибною начинкою: львів'янам підказали просте блюдо з дарів лісу та городу.