Бренд-шеф, ресторатор і суддя проекту "МастерШеф" Ольга Мартиновська любить ділитися різними кадрами і відео з особистого і професійного життя в соціальній мережі Instagram, де на неї підписано практично 170 тисяч людей.
Відомо, що судді "МастерШеф" Ольга Мартиновська та Володимир Ярославський створили загальну кулінарну книгу "100 рецептів на кожен день".
Як зізналася Ольга, ще зовсім недавно їх з Володимиром книга була просто ідеєю, а на сьогоднішній день нею володіє вже велика кількість людей. Ця книга вже стала "кулінарним ком'юніті країни".

Ольга Мартиновська, фото: СТБ

"Зовсім недавно наша з Вовою книга була лише ідеєю, а сьогодні її власниками стали стільки людей. Це ще один знак, що я на правильному шляху і займаюся справою життя ❤️

Для мене і книга, і Академія — це про унікальне кулінарне ком'юніті країни, яке зростає з кожним днем. Власники стандартного видання відчують цю атмосферу однодумців на автограф-сесії. А володарі колекційних книг — на закритій гала-вечірці. Я вже в очікувані цього нереального дійства. Будемо знайомитись, танцювати та говорити
!",- написала Мартиновська в пості, де зазначила, що її кулінарна книга може стати "чиєюсь сімейною реліквією".

Нагадаємо, раніше Судді "МастерШеф" Ярославський і Мартиновська анонсували спільну дитину: "Тримайте схрещені пальці, щоб все вийшло"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Шедеври, які надихають: топ-5 кулінарних фільмів від судді" МастерШеф " Ярославського

Популярні новини зараз

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Показати ще

Також «Знай.иа " писав, що Суддя МастерШеф Ольга Мартиновська назвала головне завдання жінки: "Сім'я засуджувала, що я вибираю мрію"