Потужні зливи, що обрушилися на захід ФРН, викликані циклоном "Бернд", забрали життя понад 80 осіб. 1300 осіб в районі Арвайлер числяться зниклими безвісти.

У четверг, 15 липня, зливи, викликані проходженням циклону "Бернд", призвели до рекордної кількості опадів. В результаті річки вийшли з берегів – населені міста затопило і локально зруйнувало. Місцева влада оголосила про надзвичайний стан.

У районі Арвайлер у федеральній землі Рейнланд-Пфальц обрушилися шість будинків. Люди були змушені чекати рятувальників на дахах своїх будинків. Для порятунку постраждалих були задіяні вертольоти. Значну допомогу надавали добровольці.

За останніми даними, жертвами стихії стали щонайменше 93 людини. У Північному Рейні-Вестфалії загиблими значаться 43 людини, в Рейнланд-Пфальці — 50. Серйозніше за інших постраждав район Арвайлер, де безвісти пропали 1300 осіб (3,5 тис.осіб раніше були евакуйовані в спеціальні установи).

У районі лиха зараз не працює мобільний зв'язок – зниклі можуть бути живі, але поки не мають можливості повідомити про своє місцезнаходження.

Популярні новини зараз

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Показати ще

Раніше ми писали про те, що Крим продовжує йти під воду: затоплені будинки, перелякані люди і тотальна зневіра

Нагадаємо, що у Нью-Йорку затопило метро, влада закликала людей відсидітися вдома: всьому виною шторм "Ельза"

Також портал Знай.uа писав, що Венеція, Мальдіви та ліси Амазонки постраждали від глобального потепління: топ-10 місць, які скоро зникнуть.