Відома українська актриса і героїня шоу "Холостячка" Ксенія Мішина і переможець проекту Олександр Еллерт більше не разом.

Про це повідомила артистка на своїй сторінці в Instagram. Мішина зазначила, що стала ініціатором такого рішення і додала, що воно остаточне.

"Сталося це раптово і назавжди. Розуміння того, що людина більше не повинна мати ніякого відношення до мого життя. Ми більше не пара, це моє остаточне рішення. Якби я писала книгу про цей рік свого життя, на неї б зняли драму", - написала Ксенія Мішина.

Ксенія Мішина, instagram.com/misha.k.ua

Після цього на сторінці Олександра Елларта з'явився незвичайний пост. Він навздогін до посту Мішиної опублікував скріншот трактування слова драма, при цьому ніяк не підписавши фото.

Популярні новини зараз

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Показати ще

Публікація Олександра Елларта

Десятки користувачів мережі почали коментувати це і закликати Елларта боротися за своє щастя.

"Я впевнена, що ти це так не залишиш😉ви створені один для одного💔", "сподіваюся ви знову приколюється", "Я не вірю не може бути", "начебто вчора сторіси були разом так? А сьогодні вже все кінець як?", "Саша борись любов найголовніше в житті. Все буде ОК. Ви Божественні удвох", " я сподівалася що це жарт🗿 👍"," Я думаю що це піар хід, любові", " у будь-якому випадку бажаю Вам щастя!🙏 🏼 ❤ ️ ", "У житті так буває", - так користувачі мережі відреагували на розставання пари.

Скріншот коментарів

Скріншот коментарів

Скріншот коментарів

Нагадавши, Олександр Еллерт розкрив таємну пристрасть Ксенії Мішиної: "любить більше, ніж мене". Олександр Еллерт розповів про кохання Ксенії Мішиної

Як повідомляв портал "Знай.uа" , Олександр Еллерт дивно зізнався в коханні Ксенії Мішиної: "ти моя бабка". Олександр Еллерт здивував порівнянням

Також "Знай.uа" писав, Сергій Притула голосно відсвяткував народження дочки Стефанії: "а чому всі тверезі?". У Сергія Притули нещодавно народилася дочка