Відома українська співачка, солістка групи "НеАнгели" Вікторія Смеюха частенько радує своїх шанувальників всілякими фотографіями і відео на сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 290 тисяч чоловік.

А зараз в TikTok з'явився фрагмент виступу виконавиці зі Славою Камінською, на якому зображений момент промови Вікторії про те, що колишня колега не поважає її довгі роки.

Вікторія Смеюха і Слава Камінська, instagram.com/babaslavka

"Вона мене не поважає, дуже багато років. А я хочу, щоб ви завжди знали - повага, любов, вдячність - це істина нашого з вами буття. Будьте завжди чесними, поважайте і цінуйте всіх, хто вас любить", - каже Вікторія Смеюха, поки Камінська знаходиться на сцені ззаду.

Вікторія Смеюха, instagram.com/vikanablack

Популярні новини зараз

Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Показати ще

"По віку завжди було видно, що вона проста, і добра людина! А Слава постійно хотіла себе вище поставити, що вона краще співає. Хоча обидві талановиті", "Слава була краще раніше, корону одягла після розлучення😟 хоча голос хороший", "Я просто не розумію, навіщо треба виносити ваші особисті відносини на публіку???(((Мене Віка цим засмутила (", "Особисті відносини винесла Слава, просто я не встигла це записати. А Віка просто відповіла", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Славу Камінську оточили молоденькі хлопці, чужі руки стиснулися на грудях: "Страшно, але не боляче"

Як повідомляв "Знай.ua", Вікторія Сміюха з "НеАнгелів" розповіла про зраду хлопця з фанаткою: чому тримає особисте життя під замком

Знай.ua писав, "НеАнгели" тривають: Слава Камінська зізналася, де можна почути їх з Вікою Сміюхою концерт