Вже 21 серпня на телеканалі "Україна" відбудеться прем'єра унікального вокального проєкту "Співають всі!" за всесвітньо відомим форматом All Together Now.

Долі учасників будуть вирішувати одразу 100 суддів, серед яких: WELLBOY, VIKTORIA, Dj NANA, Олександр Кривошапко, Оксана Пекун, Дмитро Тодорюк, МЯТА, СолоХа, Nino Basilaya та гурт NZK.

Молодий і прогресивний артист WELLBOY, який хітом «Гуси» підкорює європейські чарти, запевняє – заради мистецтва і музики він готовий підтримувати кожного учасника проєкту каналу «Україна», але є одна хитрість, якою можна на 100% підкорити серце музиканта.

Фото: Телеканал "Україна"

Фото: Телеканал "Україна"

Популярні новини зараз

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

"Я постійно буду тиснути на кнопку! Мені подобається, коли люди співають, причому немає різниці, що саме. Музика – різножанрова, і кожен може слухати те, що йому подобається. Ми живемо в епоху абсолютної мультикультурності. Хтось знаходить прикол у року, а хтось – у попі, але, якщо почую україномовну пісню, натисну на кнопку двічі", – поділився WELLBOY.

Відомий співак Олександр Кривошапко вважає себе суворим суддею, але виключно в спеціалізованих вокальних конкурсах: "Шоу «Співають всі!» – це більш широкий букет параметрів учасників, які можна оцінювати. Тому не завжди моя суворість тут доречна. Я звертатиму увагу на артистизм, душу та історію людини".

Співачка МЯТА обіцяє бути справедливою і допомагати талантам знайти правильний шлях: "Буду спрямовувати учасників у правильне русло. Впевнена, що будуть люди, які дійсно хочуть стати артистами, а друга категорія буде думати, що хоче співати, і на цьому все. Може, це трохи суворо, але це потрібно пройти, щоб зрозуміти свою подальшу долю".

Фото: Телеканал "Україна"

Фото: Телеканал "Україна"

Ексучасниця гурту «НЕАНГЕЛИ», співачка VIKTORIA готова підтримувати всіх і навіть поділиться цінними порадами. Але головне для судді – не зачепити почуття артистів-початківців. Всі експерти обіцяють з трепетом ставитися до учасників, адже знайти сили заспівати перед зірковою «сотнею» зможе далеко не кожен.

"У моєму житті було небагато конкурсів, в основному танцювальні, і ті ще в шкільні роки. Мені здається, це дуже складно. Раніше я була недостатньо впевнена у своїх силах, а, чуючи певну кількість разів слово «ні», дуже складно зібратися і сказати «так», насамперед собі. Тому для мене людина, яка пройшла всі етапи підготовки до кастингу, вже герой, і їй потрібно віддати свій голос!" – поділилася Dj NANA.

Артистка Nino Basilaya вперше сидить в суддівському кріслі, але зізнається – виступ на такій сцені став би для неї викликом: "Я уявити не можу, яке хвилювання відчувають учасники! Навіть ставила собі питання – чи змогла б я вийти на сцену шоу, де мене оцінюватимуть 100 артистів? Але я люблю експерименти! Розумію, тут потрібно підкорити всіх однією хвилею. Це складно, але дуже цікаво!".

Фото: Телеканал "Україна"

Фото: Телеканал "Україна"

Не менш цікаво в «Співають всі!» буде спостерігати за зірковою «сотнею». Співачка, ведуча і акторка СолоХа зізнається – не роздумуючи погодилась брати участь у шоу, а одним з поштовхів
до такого рішення стала атмосфера проєкту: закулісні інтриги, дух змагань і можливість дати свою оцінку і частку критики.

Народна артистка України Оксана Пекун раніше встигла ознайомитися з іншими версіями шоу, тому запевняє – такого не вистачало в нашій країні.

"Такі шоу, як «Співають всі!», дуже потрібні Україні! Вони дарують позитивні емоції і розвивають українську культуру, крім того, ми можемо згадати дуже красиві пісні і насолодитися оригінальним
виконанням", – поділилась Оксана Пекун.

Приєднався до проєкту і гурт NZK, учасники якого сподіваються відкрити нових артистів і навіть готові підтримати їх творчими колабораціями.

Фото: Телеканал "Україна"

Фото: Телеканал "Україна"

"Ми не просто здивовані, ми щасливі від того, що причетні до такого великого проєкту! Такий класний калейдоскоп подій, величезна команда професіоналів різних поколінь і представників різних музичних культур, приголомшлива дружня обстановка. Шоу не просто розкриває таланти, воно створює нові проєкти, які, можливо, незабаром порадують слухачів", – коментує учасник гурту NZK Вася NAPILNIK.

Не виключає можливості творчого співробітництва з виконавцями й учасник гурту «АВІАТОР» Дмитро Тодорюк: "За останні два роки ми випустили два дуети. Хоч поки не плануємо нові колаби, проте все може змінити ймовірний осінній локдаун: можливо, як і минулого разу, ми знову переглянемо цю ідею".

Нагадаємо, згідно з правилами шоу «Співають всі!», завдання учасника – виконати композицію на сцені так, щоб якомога більше членів журі встали і підспівували йому. Що гучніше звучить хор
«сотні», то більше шансів у конкурсанта дійти до фіналу і поборотися за перемогу.

У тому випадку, якщо вокалісти наберуть однакову кількість балів (розрахованих із загальної кількості зірок, які долучилися до виступу), і журі не зможе визначити сильнішого, останнє слово буде за зірковим капітаном «сотні» – народною артисткою України Наталею Могилевською. Переможець проєкту отримає грошовий приз у розмірі півмільйона гривень.

Як повідомлялося раніше, розважальний проєкт за британським форматом All Together Now вперше вийшов на телеканалі BBC у 2018 році і за короткий час здобув популярність серед глядачів майже двох десятків країн світу. Серед них: Італія, Франція, Австралія, Нідерланди, Бразилія, Данія, Польща та інші. Україна стала вісімнадцятою країною, у якій виходитиме це музичне шоу. Ведучим грандіозного проєкту «Співають всі!» стане популярний шоумен, зірка
гіпершоу «МАСКА» Володимир Остапчук.

Фото: Телеканал "Україна"

Фото: Телеканал "Україна"

Нагадаємо, "Холостячка" Злата Огнєвіч підірвала Atlas Weekend слідом за Тіною Кароль: шалена енергетика. Злата Огнєвіч поділилася незабутніми емоціями

Як повідомляв портал "Знай.ua", "Холостячка" Злата Огнєвіч дала важливу підказку своїм залицяльникам: "Мій секрет простий...". Злата Огнєвіч дала важливу підказку своїм залицяльникам

Також "Знай.ua" писав, "Холостячка" Злата Огнєвіч зважилася розповісти про своє нічне "жахіття": новому коханому на замітку. Злата Огнєвіч наважилася розповісти про дещо дуже болюче