Відома грузинська співачка Ніно Катамадзе поділилася з телеведучою "Світського життя" Катериною Осадчою своїми планами на майбутнє і тим, як вона пережила пандемію коронавірусу.

"Коли ми зустрічалися навесні в Грузії, ви розповідали, що дуже сумуєте за гастролями, за концертами. І ось тепер ви в Україні, концерти поновилися», - запитала Осадча.

«Я дуже рада, що знову тут, на моїй духовній батьківщині, в Україні. Я думаю, що потрібно більше віддаватися музиці, і більше думати про тих людей, для яких ти живеш і завдяки яким твоя музика живе. Тому потрібно вкладати більше і бути цікавіше. Тому що під час пандемії виявилося, що важливіше не те, що навколо тебе робиться, а що всередині тебе відбувається», - поділилася Катамадзе.

На питання про те, чи легше зараз виходити на сцену, або складніше, Катамандзе відповіла, що складніше.

"Емоції стали більш примхливими, і потрібно їх наповнювати. А коли навколо тебе весь світ... як ніби збожеволів і одночасно ніби заново народився. Дуже цікавий перехід", - вважає вона.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Співачка також зізналася, що ніколи раніше не покидала Грузію в день народження – цього року вона вперше опинилася в цей день в Києві. Святкувати вона збирається, влаштувавши сейшн після концерту з улюбленими артистами.

Нагадавши, у Вікторії Смеюхи після розпаду "НеАнгелів" відкрилося друге дихання: "націлена на перемогу". Вікторія Смеюха заявила про своє переродження

Як повідомляв портал " Знай.ua", Слава Камінська зробила заяву після розпаду "НеАнгелів": "біс поплутав". Співачка Слава Камінська розповіла про свої плани

Також " Знай.ua " писав, Каменських, Полякова, Камінська, Астаф'єва і Дорофєєва потрапили в топ-5 найбільш * ксуальних сідниць. Відомих чоловіків опитали і склали приблизний рейтинг