Відома українська актриса, головна героїня першого сезону шоу "Холостячка" Ксенія Мішина частенько ділиться з шанувальниками всілякими фотографіями і відео на сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 810 тисяч чоловік.

Вона розлучилася з гумористом Олександром Еллертом, і після цього в Stories і публікаціях користувачі почали помічати якусь схожість або навіть текстову "війну" між колишніми партнерами.

Олександр Еллерт, фото з Instagram

Наприклад, в якийсь момент знаменитості одночасно вирішили змінити зачіску. А потім "Холостячка" ділилася, як повинні виглядати ідеальні відносини, поки Еллерт демонстрував, хто ж тепер будить його вранці .

А тепер же Олександр озвучив дуже дивне прохання в Stories.

"Як би це цікаво не звучало, підкажіть мені, де взяти довідку про несудимість з апостилем. З апострофом, з аппартаментами, з розумінням...", - заявляє він.

Олександр Еллерт, скріншот: Instagram Stories

Популярні новини зараз

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

А потім опинився в ліфті, зі своєю донькою Єліною. Він розповів, що дівчинка повернулася з відпочинку, але при цьому примудрилася захворіти.

"Розклад - дитина повернулася з відпочинку, вухо закладено, ніс закладений, горло болить, очі закисають. Класно відпочила, виходить", - кажуть Еллерти на відео.

Олександр Еллерт, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, холостячка Ксенія Мішина після розриву з Олександром Еллертом зробила важливі висновки: Златі Огнєвiч на замітку

Як повідомляв "Знай.ua", "Холостячка" Ксенія Мішина втерла ніс Еллерту, поки вранці його будить вже інша: "Тільки вона могла"

Знай.ua писав, "Холостячка" Ксенія Мішина згадала важкі 90-ті після розставання з Еллертом: "Світ змінився до невпізнання"