Відомий український співак, композитор, музикант і улюбленець зірки сцени Андрія Данилка Melovin, частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 240 тисяч людей.

А зараз, в ефірі телепередачі "Зірковий шлях" на каналі "Україна", він розповів ведучим Даніелю Салему та Олені Вінницькій, що почав отримувати погрози після камінг-ауту під час виступу на фестивалі Atlas Weekend 2021.

Melovin, скріншот: Youtube

Тоді Melovin зізнався в бісексуальності, за допомогою поцілунку з дівчиною і хлопцем на сцені. І зробив це заради підтримки тих людей, які бояться заявити про свою сексуальну орієнтацію. І це спонукало користувачів соціальних мереж до неоднозначної реакції. Хоча сам Костянтин адекватно і спокійно ставиться до такого.

Melovin, фото: Instagram

"Мене образило одне, коли ЗМІ почали писати, що це хайп. Ні, це не так, адже мені важливо, щоб люди свідомо могли зробити цей крок на зустріч своїм батькам і друзям. У моєму оточенні є ті, хто бояться цього. Нещодавно трапилася така ситуація на концерті, коли двоє охоронців відмовилися працювати зі мною через моє визнання в бісексуальності. Хейта багато, але для мене він нічого не означає. Навіть погрози в дірект мене не лякають. У мене є охоронець, я нічого не боюся, що я такого зробив?!", - заявив він.

Популярні новини зараз

"Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом

Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше

Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Злата Огнєвіч і Melovin, instagram.com/zlata.ognevich

Нагадаємо, Melovin вперше показав своїх "ципочок" - їдять з однієї тарілки: "З моїми крихтами"

Як повідомляв "Знай.ua", Melovin після поцілунку з хлопцем на Atlas Weekend роздягнувся до гола під водою: "Занадто добре, щоб бути правдою"

Знай.ua писав, переможець Євробачення Maneskin Даміано Давид показав "рольові ігри" з напарницею: копія Melovin на Atlas Weekend