Олімпіада - 2020 в Токіо принесла ще одну важливу перемогу для України. Цього разу відзначилася головна українська надія в жіночому тенісі-Еліна Світоліна. Про це повідомили у Федерації тенісу України.

"Історична перемога Світоліної в Токіо-2020!!! Українка Еліна Світоліна переграє у двох сетах італійку Камілу Джорджі з рахунком 6: 4, 6: 4, і вперше в історії українського жіночого тенісу виходить у півфінал одиночного розряду на Олімпійських іграх. Так тримати, вболіваємо!!!", - із захопленням розповіли у Федерації.

У свою чергу український борець і народний депутат Жан Беленюк показав, як підтримував Світоліну, яка нещодавно вийшла заміж за французького тенісиста Гаеля Монфіса, перед виступом. Він опублікував фото з тенісисткою.

"Гаель @iamgaelmonfils попросив доглянути за Еліною! Сказав, що, крім мене, в збірній України нікому не довіряє ... я навіть не знаю, чому, є ж ще Кенж. P. S. У Еліни завтра матч 1/4 фіналу! Їй однозначно буде потрібна наша підтримка", - жартома написав Беленюк.

Популярні новини зараз

Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну

Українців попередили про "важкі" платіжки за світло

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

"Головне - не втрачати почуття гумору. Удачі, Світоліна! Вся Україна вболіває разом за тебе! Жан Беленюк, хорошої підготовки та акліматизації!» ,- пишуть в коментарях фанати спортсменів.

Раніше повідомляли, Володимир Зеленський розповів про важливу перемогу України на Олімпіаді в Токіо: влучили з 10 метрів.
Як повідомляв Знай.uа, українську триатлоністку Юлію Єлістратову спіймали на вживанні допінгу і відсторонили від Олімпіади.
Знай.uа писав, першу в історії Олімпійських ігор золоту медаль зі скейтбордингу завоював японець - " у спорті з 7 років".