Відомий український мандрівник і ведучий програми "Світ навиворіт" Дмитро Комаров прокоментував авіакатастрофу на Прикарпатті. Він розповів, що в результаті катастрофи загинув його друг.

"Сьогодні загинув Ігор Табанюк. Мені складно писати і говорити. Ігор був другом. Він - один з кращих пілотів України. Людина, яка все своє життя, час, сили і енергію віддала авіації. Її розвитку. Людина, яка за свої гроші відродила аеродром в Коломиї з руїн, відкрила льотну школу, проводила свята для всіх бажаючих", - розповів Комаров в Instagram.

Фото зі сторінки Дмитра Комарова

Телемандрівник розповів, що востаннє бачився і Ігорем Табанюком 10 червня на фестивалі, який він традиційно проводив після Івана Купала.Там Комаров знімав, як Ігор реалізував мрію героїв його програми.

"Минулого тижня ми зідзвонувались. Ігор був налаштований дуже оптимістично, всі плани були пов'язані з аеродромом. Він дуже мріяв перетворити Коломию в центр туризму, зробити одними з воріт в українські Карпати для всього світу", - розповів він.

На борту літака, який впав на житловий будинок на Прикарпатті були ще три людини, які також загинули.

" Мій телефон розривається, поспілкувався з дуже багатьма пілотами. Вони єдині в думці: якщо Табанюк не зміг впоратися з цією ситуацією - вона була невиправною. Він 40 років за штурвалом. Що сталося, покаже розслідування", - розповів Комаров.

Фото зі сторінки Дмитра Комарова

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Показати ще
Дмитро Комаров звернувся до керівництва міста і країни, щоб після смерті Табанюка не загинула справа його життя - аеродром.
Також Дмитро Комаров зазначив, що зараз існує три версії цієї авіакатастрофи:
1) відмова управління, техніки
2) втрата свідомості, напад
3) втручання в управління пасажиром

Нагадавши, Дмитро Комаров зі "Світу навиворіт" застеріг українців від великої втрати: "стане останнім"

Як повідомляв портал "Знай.uа", Дмитро Комаров зі "Світу навиворіт" показав те, чого не очікуєш побачити в Карпатах: "Кавказька полонянка". Дмитро Комаров згадав початок своєї кар'єри

Також "Знай.uа", писав, Дмитро Комаров зі "Світу навиворіт" зруйнує головні міфи про жінок: "Контракт перед весіллям". Дмитро Комаров готовий зруйнувати міфи про жінок у Пакистані