Наші читачі пам'ятають, що канадська плавчиня Маргарет Макніл завоювала "золото" на Олімпійських Іграх в Токіо, але не зрозуміла цього. І тільки через кілька секунд, після фінішу, придивившись до результатів, стала нестоящим мемом. Вся справа в її незвичайній реакції і гримасі. А тепер поговоримо про відсутність будь-яких емоцій.

Дуже цікавий випадок стався під час матчу у Вашингтоні, округ Колумбія (США). Там на кепку бейсболіста команди "Вашингтон Нешіоналс" Віктора Роблеса сів величезний богомол. Хлопець просто не подавав виду, його обличчя не виражало жодних емоцій з цього приводу.

Про це стало відомо завдяки публікації клубу в мережі Twitter.

"Як би там не було, не кажіть Віктору Роблесу, що він є центральним гравцем з богомолом на голові", – пожартували члени його команди в Twitter.

Віктор Роблес, фото: Twitter

Популярні новини зараз

Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом

Газовики виписують штрафи на десятки тисяч гривень: кому зі споживачів готувати гаманці

Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Показати ще

Віктор Роблес, фото: Twitter

Жук залишався на голові гравця під час напружених спроб вирватися вперед.

Також варто нагадати нашим читачам, що донецький "Шахтар" у непростій грі обіграв "Генк" з рахунком 1:2. Матч відбувся в рамках третього раунду кваліфікації Ліги чемпіонів. "Шахтар" вперше за п'ять років зіграв у кваліфікації Ліги чемпіонів. Попередня спроба пройти відбір в 2016 році закінчилася для "гірників" сенсаційним вильотом від "Янг Бойз" в 3-му раунді.

Раніше повідомляли, юним українським бійцям ММА вдалося обійти в командному заліку Росію і США - Артур Палатний.

Як повідомляв Знай.uа, Володимир Зеленський перейнявся сльозами Еліни Світоліної на Олімпійських іграх: "Це перша".

Знай.uа писав, реакція перетворилася на мем: канадська плавчиня взяла "золото" на Олімпійських іграх-2020, але не зрозуміла цього.