25-річній українській велосипедистці Олені Стариковій вдалося додати в скарбничку України останню срібну медаль на Літніх Олімпійських іграх-2020 в Токіо. Про це розповіли в Національному олімпійському комітеті України на сторінці в Facebook.

"Є приємні новини з олімпійського велотреку Ідзу. Олена Старікова здобуває срібло в індивідуальному спринті і приносить Україні 19-ту нагороду ігор XXXII Олімпіади в Токіо", - розповіли в НОК.

Як повідомляється, учениці тренера Євгена Болібруха вдалося в півфіналі впоратися з триразовою чемпіонкою світу і бронзовою медалісткою Лондона-2012 Лі Хвейші з Гонконгу. Разом з тим, у фінальній боротьбі за Золоту медаль українка поступилася в двох заїздах світовій рекордсменці Келсі Мітчелл з Канади.

"Неймовірний результат на Олімпіаді в Токіо продемонструвала українка Олена Старікова! У заключний день змагань наша спортсменка завоювала срібну нагороду в спринті на велотреку. Це 19-та медаль у скарбничці української збірної. Спасибі нашим олімпійцям!», - написав на своїй сторінці в Instagram президент України Володимир Зеленський.

Популярні новини зараз

Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

"Наші спортсмени, пишаємося вами! Україно! Вперед, за новими перемогами", "У спорті, про який в Україні дізналися тільки зараз і то не всі. Браво, Старикова!", - захоплюються досягненнями спортсменки в коментарях.

Нагадаємо, Володимир Зеленський дав настанови українським олімпійцям у Токіо: "Сильніше і без травм".Володимир Зеленський звернувся до українських спортсменів

Як повідомляє портал Знай.uа Двоє прикарпатців вирушать до Токіо: затверджено склад Олімпійської збірної України

Також Знай.uа писав, що Дружини на мільйон: Коноплянка, Зінченко, Макаренко і Ярмоленко показали своїх обраниць