Зірка "жіночого кварталу" Катерина Нікітіна поділилася з шанувальниками своїм новим ефектним фото на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Вона показала своє бездоганне тіло в купальнику на морському узбережжі.

"If you want to be better, change yourself... (якщо хочеш стати краще, зміни себе...) ",- підписала вона ефектний знімок.

Де саме відпочиває красуня, зрозуміти складно-вона вказала геолокацію як»Планета Земля". На знімку вона в чорному бікіні позує на каменях, витягнувши струнке тіло і спираючись однією ногою на велику скелю. Волосся Катерина розпустила, і дивиться на фотографа в півоберта.

Скрін, Instagram Нікітіна

"Йомайо, вогнище!", "Круто виглядаєш", "Ну прям вогонь«," Вау!", "Блін, ти красива. Але найголовніше, цей контент чекають роками", " Я до такого, Катерина, був не готовий! Завтра йду до психолога", " Афродіта!",- захоплюються шанувальники.

Популярні новини зараз

Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Показати ще

Скрін, Instagram Нікітіна

Скрін, Instagram Нікітіна

"Воу, що за прекрасна Ундіна", "Вибух сексуальної бомби!", "Шикарне тіло, чудова панянка!", "Ось це взагалі сексі, модель", " Вааайй! Гаразд. Треба було ще плечі назад і витягнути спину", "Які булочки - просто вогонь", "Ух, яке філе у курочки", - додають інші захоплені шанувальники.

"Мяу!",- відповіла їм красуня.

Нагадаємо, що Катерина Нікітіна станцювала в міні-шортах на жердині

Як повідомляв портал Знай.uа, зірка "жіночого кварталу" Нікітіна показала гарячі танці.

Також Знай.uа писав, що Катерина " Нікіткіна "Нікітіна поділилася відео запальних танців під трек" Чікі " авторства Івана Дорна.