Поки овочі на базарах ще дешеві і у великій кількості, можна приготувати смачну домашню заправку, яка підійде до супів, борщів, м'яса і рибних страв. Рецептом поділилися в співтоваристві» домашня консервація «в»телеграмі".
Автор рецепта запевняє, що взимку ви ні секунди не пошкодуєте про час і зусилля, витрачені на цю заготовку.
Що знадобиться:
- Півкіло болгарського перцю;
- Кілограм помідорів,
- Кілограм моркви,
- Кілограм ріпчастої цибулі,
- Півкіло кропу,
- Півкіло петрушки.
- Кілограм солі.
Як готувати:
Пенсіонерів змусять повернути частину виплат державі
Який стаж не зарахують до пенсії: роки роботи просто викинуть
Надіються всі, але мало хто відчує: чого чекати від індексації пенсій у 2025 році
Приємна несподіванка: в Україні почали знижуватись ціни на деякі овочі
Перчик, моркву, помідорчики, цибулька очистити і перемолоти в блендері. Викласти все в глибоку ємність, всипати туди всю сіль. Інгредієнти перемішати до однорідності.
Розкласти суміш в простерилізовані баночки, закрити поліетиленовими кришками.
Зберігати заправку можна в холодильнику або будь – якому іншому темному і прохолодному місці-наприклад, в погребі.
Таку заправку зручно додавати практично в усі страви-вона додасть колір, аромат і літні нотки. Однак при готуванні блюдо краще не солити і не переборщити з заправкою - вона дуже солона.
Раніше повідомляли, Костянтин Грубич в загадковій Азії ризикнув помацати "античну" рідину: "тендітні вироби...".
Як повідомляв Знай.uа, Костянтин Грубич у Ніжині скуштував місцеві смаколики з огірків: розсольник, ікра та бутерброди.
Знай.uа писав, простий рецепт тих самих сочников з сиром-смак родом з дитинства.