Відома українська телеведуча та зірка шоу "Світське життя" Катерина Осадча має багатотисячну армію прихильників. Зараз телеведуча разом з чоловіком Юрієм Горбуновим чекає на поповнення в родині та попри це Осадча продовжує активно працювати. Так, цього разу у своєму Instagram, де за її життям стежать 1,7 мільйона осіб у розділі stories вона вирішила поділитися, як проходить у неї день.

Скріншот stories Катерини Осадчої

Катерина Осадча опублікувала домашнє фото у білому халатику та без грама косметики. При цьому телеведуча зізналася, що попереду багато роботи, тому треба готуватися до цього.

"Попереду напружений день. Показати, яким він буде", - зазначила Катерина Осадча у себе в stories.

Імовірно на Катерину Осадчу чекають сьогодні виснажливі зйомки для програми "Світське життя". При цьому телеведуча вирішила поділитися кадрами з залаштунків зйомок зі своїми численними підписниками. Варто зазначити, що 97% з них були цьому дуже раді, адже вони зможуть дізнатися більше про свого кумира.

Скріншот stories Катерини Осадчої

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Катя Осадча показала нестаріючого тата і красуню-маму. Катя Осадча поділилася трепетними фото, показавши своїх батьків

Також Катя Осадча показала, як перетворити Новий рік 2021 в казку з підручних матеріалів

Популярні новини зараз

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

Раніше повідомлялося, що вагітна Катя Осадча розтанула від сюрпризу Юрія Горбунова: куми Потап і Каменських допомагали. Катерина Осадча виставила зворушливі фото, показавши, як пройшов babyshower