На сторінці в Instagram відомої американської блогерки, моделі і бізнесвумен, засновниці компанії Kylie Cosmetics Кайлі Дженнер з'явився новий милий пост.

Цього разу красуня з пишними формами показала свою фігуру в ефектному купальнику. Проте далеко не всім сподобалася як модель купальника, так і фігура Кайлі.

«Um, are your abs ok?? (Мм, з тобою все нормально?)», «I found that weird too (Мені теж це здалося дивним)», «Looks like her head is on someone else body! Her face looks sick sick (… Схоже, її голова на чужому тілі! Її обличчя виглядає хворим)», «Um, body shaming yo own sister? (хммммм, тіло ганьбить вашу рідну сестру?)», «Very “practical”. But looks great! (Дуже "практично". Але виглядає чудово!)», - пишуть у коментарях фанати зірки.

«They definitely are! She looks amazing doesn’t she (Вони точно є! Вона виглядає неймовірно, правда)», - захоплюються інші.

Популярні новини зараз

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Показати ще

Дехто запідозрив, що фото – це насправді спроба довести, що Кайлі не вагітна знову.

«Well at least we know she’s not pregnant (Принаймні, ми знаємо, що вона не вагітна)», «Did you post this so people would stop writing articles that you were pregnant? (Ви написали це, щоб люди перестали писати статті про те, що ви вагітні?)», «No … she has a swim suit collab (Ні ... у неї є купальник)», - припускають підписники.

Дехто навіть вдався до дивних жартів.

«Stormi real dad is Bieber (Справжній тато Стормі – Бібер)», - стверджують фанати.

Нагадаємо, засмутилися до сліз: принц Вільям і Кейт Міддлтон поникли після програшу збірної Англії на Євро-2020.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Слава Камінська зробила заяву після розпаду "НеАнгелів": "біс поплутав". Співачка Слава Камінська розповіла про свої плани

Також "Знай.ua" писав, Каменських, Полякова, Камінська, Астаф'єва і Дорофєєва потрапили в топ-5 найбільш * ксуальних сідниць. Відомих чоловіків опитали і склали приблизний рейтинг