Відома телеведуча Наталія Мосейчук привітала українців з Днем Незалежності та зізналася, що пишається, що живе у цій країні.
Про це Наталія Мосейчук розповіла на своїй сторінці у фейсбук.

"Пишаюся тим, що живу серед таких людей як ви і в такій країні як наша! З Днем народження, Україно! Вільна, сильна, незалежна!", - зазначила вона.

Фото зі сторінки Наталії Мосейчук

Також Мосейчук зазначила, що під час всеукраїнського туру ТСН разом з командою вона проїхалася від Ужгорода до її рідного Житомира. Також телеведуча познайомилась з Хмельницьким та Вінницею та прогулялась улюбленим Львовом. Мосейчук відмітила, що неважливо яке українське місто ти відвідуєш, адже скрізь можна зустріти добрих та відкритих людей.

Фото зі сторінки Наталії Мосейчук

"Вітаю всіх дітей - ви наше майбутнє, вітаю вчителів - ви прокладаєте цей шлях. Ми творимо свою історію тут і зараз, і нехай право на владу отримують гідні", - написала Мосейчук.

Також ведуча наголосила, що сьогодні у прямому ефірі ТСН відсвяткують 30-ту річницю Незалежності. Ведучі вийдуть наживо просто з серця столиці Золотих Воріт та покажуть шлях України, її перетворення довжиною у 30 років.