Відома українська акорка, зірка серіалу "Кріпосна" і романтичного реаліті першого сезону "Холостячки" Ксенія Мішина в День Знань обрадувала не тільки свого синочка Платона, але і багатьох своїх фанатів. Виявилося, що Ксенія навіть розповіла трохи подробиць зі своїх шкільних років.
Акторка, яка кілька тижнів тому буквально шокувала шанувальників розставанням з автором жартів студії "Квартал 95" Олександром Еллертом, вже, схоже, не сумує. Ксенія вся в ошатному образі провела синочка Платона в школу на "перший дзвінок".
Про це стало відомо завдяки новій публікації Ксенії Мішиної в мережі Instagram.

Публікація Ксенії Мішиної, скріншот: Instagram

"Як написала сьогодні моя подруга: "дорогі, зі святом вас... або з початком жерсті". У мого сина також двояке враження від 1 вересня. У мене відповідно теж... але згадуючи свої шкільні роки, я відчуваю найприємніші почуття і мурашки.
Нас було 8 королев, які дружили, займаючи весь перший ряд парт ... і жодні фізики і хімії не могли нам зіпсувати наші настрої:)

Публікація Ксенії Мішиної, скріншот: Instagram

Хочу побажати нашим дітям любити школу і мати тільки прекрасні спогади про неї. Зі святом, наше майбутнє. І особисто тобі, Мій улюблений @platon_mishyn легкого навчального шляху.", — поділилася Ксенія Мішина.