Як відомо, осінь-сезон консервації. Люди починають готуватися до зими, щоб було що перекусити, якщо захочеться. Зірки шоу-бізнесу не залишаються осторонь, і також роблять закрутки на зиму з улюбленими овочами, або ж фруктами.

Ексклюзивно для програми "Зірковий шлях" знаменитості розповіли все про свою найулюбленішу консервацію. Випуск вже вийшов в ефір на телеканалі "Україна", і злегка здивував глядачів.

Одні люблять консервувати огірки, інші ж вважають за краще компоти. Шоумен Володимир Остапчук розповів, що кілька тижнів тому його дружина Христина закрила компот. Ведучий почав жартувати, що тепер вони справжні пенсіонери.

Володимир Остапчук, фото, скріншот з відео

При цьому, консервований перець він не їсть вже більше 30 років, тому що тоді отруївся ним, і залишилися неприємні спогади.

Популярні новини зараз

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Олег Винник також вирішив розповісти про це.

Олег Винник, фото: скріншот з відео

"Яке хороше запитання! Таке враження, що ви знімали, що я робив сьогодні ніччю. А я всю ніч не спав-їв малосольні огірки, які, до речі, сам приготував напередодні. Мені дуже подобається цей процес", - зазначив Олег Винник.

Співачка Наталія Могилевська не готує закрутки, адже вдома у неї їх предостатньо. Для неї смачні огірки зробила мама приятельки. Та навіть зняла відеоролик, щоб співачка бачила, що саме потрапляє в банку.

Наталя Могилевська, фото: скріншот з відео

Павло Зібров не боїться роботи, як він зізнається сам, і у вільний час закриває консервацію. Зараз він збирає фрукти і ягоди, і самостійно варить компоти.

Павло Зібров, фото: скріншот з відео

У дворі його будинку є маленький город, з якого він і збирає урожай.

Раніше повідомляли, Костянтин Грубич в загадковій Азії ризикнув помацати "античну" рідину: "тендітні вироби...".

Як повідомляв Знай.ua, Костянтин Грубич у Ніжині скуштував місцеві смаколики з огірків: розсольник, ікра та бутерброди.

Знай.uа писав, простий рецепт тих самих сочников з сиром-смак родом з дитинства.