Популярна вже далеко не перший десяток років українська співачка Ані Лорак, яка давно живе і продовжує свою творчу діяльність в сусідній Росії, продовжує підігрівати чутки про романтичні стосунки з Сергієм Лазарєвим.

Але раніше "чутки" не доходили до свого логічного завершення, а цього разу Ані Лорак сказала просто, що хоче сина схожого не Сергія.

Про це пишуть в Instagram-спільноті "Новини зірок".

Публікація "Новини зірок", скріншот: Instagram

""Я б хотіла народити сина схожого на Сергія - всередині великий і благородний, зовні простий хлопець, з яким можна базікати всі ночі безперервно... все можливо, вже нічого не виключаю... Зараз ми просто друзі, але я люблю його так сильно, що вже не буду зарікатися... Сергійко, якщо ти дивишся зараз мої сторіс, знай, ти еталон чоловіка моєї мрії..", - відповіла Ані Лорак на питання про сина від Сергія Лазарєва своїм підписницям в Instagram. Відверто, чи не так? А пара була б шикарна. Факт!", - пишуть автори публікації.

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам, що черговий світський вихід співака на "Новій хвилі" збентежив фанатів. Артист з'явився на сцені в компанії Ані Лорак. Пара одягалася в вбрання, дуже схожі на весільні. Як виявилося, Лорак і Лазарєв просто записали спільну пісню "Не відпускай мене", вихід якої анонсували в Instagram. Так що "Гірко" кричати поки явно рано.

Раніше повідомляли, кума Ані Лорак Лілія Подкопаєва показала улюбленого бороданя: батьки вирвалися на волю.

Як повідомляв Знай.uа, улюбленого теляти Філіпа Кіркорова виставили на аукціон за 1 мільйон: "Міняємо на двоповерховий будинок".

Знай.uа писав, Ані Лорак занудьгувала за українцями з "хлібної" Росії: "Мої улюблені...".