Популярна модель і блогерка Альона Омович, яку вже встигли прозвати українською Кардашьян потішила численних шанувальників новим спокусливим відео.

Блогерка Альона Омович має досить багато прихильників, тому часто ділиться з ними новими світлинами, відео, або ж подробицями з життя у своєму Instagram, де за нею стежить 1,6 мільйона осіб.

Дівчина не приховує, що досить часто звертається до послуг пластичних хірургів аби вдосконалювати себе. Так, блогерка вже встигла збільшити собі губи, груди, сідниці, зменшити ніс, зробити виразні вилиці і "котячий погляд".

Альона Омович, скріншот із відео

Цього разу у своєму Instagram Альона Омович опублікувала коротеньке відео, де продемонструвала свою струнку фігуру та кілька спокусливих образів. Спочатку вона показала свою фігуру в бюстгальтері та трусиках, а згодом приміряла комплект з топом та міні-спідницею.

Альона Омович, скріншот із відео

Також вона показала фанатам, як вона виглядає у обтислій міні-сукні та у рожевому костюмі з коротенькими шортиками.

Популярні новини зараз

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Альона Омович, скріншот із відео

"Закохана в ваші наряди💔Голосуємо за найкращий образ👇🏻", - так Альона Омович підписала опубліковане відео.

Альона Омович, скріншот із відео

Нагадаємо, що українська Кардашян Альона Омович прогулялася по Чорногорії лише в ниточках: "Псувала вид". Альона Омович виставила серію архівних кадрів, але думки шанувальників розділилися

Раніше Знай писав, що українська Кардашян Альона Омович в крихітних стрінгах збентежила чоловіків: "У своїй позі". Альона Омович поділилася відвертим фото, проте думки шанувальників розділилися

Як повідомляв портал Знай.uа, українська Кардашьян Омович без макіяжу викотила силіконові кулі з басейну