Влад Яма порадував шанувальників образом в стильному костюмі після зйомок відомого проекту. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відомий український хореограф, суддя-експерт телевізійних проектів " Танцюють всі!", "Україна має талант"," Танці з зірками "та" Модель X " Влад Яма, любить радувати свою аудиторію різними постами з особистого і творчого життя в соцмережі Instagram, де за ним стежить понад 540 тисяч людей. Фоловери активно коментують кожен його пост.

15 вересня чоловік опублікував пост, в якому постав в стильному брючному смугастому костюмі і білій сорочці.

Два ефіри "танців" позаду. Найцікавіше-далі! Як вам сезон? Пишіть)
, - повідомляє він.

Велика частина фоловерів замість відповіді на питання, зробили комплімент українському хореографу.

Популярні новини зараз

Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін

Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Показати ще

Влад, ти розумниця. Завжди елегантний. Прекрасний сім'янин. Ось з таких людей, повинен бути мир"; " Люблю і завжди захоплююся. ❤️❤️❤️!"; "Сезон дуже сильний у мене багато фаворитів! Пари дуже індивідуальні і тим цікаві"; " Влад ти найстильніший👏 👏 👏 👏 👏"; " елегантний чоловік.., з красивим поглядом, наповнений добротою і ніжністю! Влад просто чудовий, найкращий танцюрист.!!! Удачі і везіння у всьому! 👍 👍 👍 🙏 🙏 🙏 😘
, - повідомляють вони.

Нагадавши, як живуть учасники "Танців з зірками" за лаштунками шоу: безперервне тренування вночі і слізні прощання з сім'ями

Раніше Знай писав, що учасниця "Танців з зірками" Ольга Харлан приміряла ту саму "маленьке чорне плаття" має бути в гардеробі кожної леді.

Також Знай писав, що Melovin натякнув на стосунки з партнеркою по "танцям з зірками" Лізою Русин: влаштував романтику на висоті.