Популярна українська акторка, зірка серіалу "Кріпосна" і шоу "Холостячка" на якому знайшла свою другу половинку автора жартів студії" Квартал 95" Олександра Еллерта, і з яким через рік завершила стосунки, Ксенія Мішина, продовжує радувати фанатів в соціальних мережах. Цього разу акторка вирішила написати, що думає про майбутній сезон шоу "Україна має талант".

Про це стало відомо завдяки новій публікації Ксенії Мішиної в мережі Instagram.

Публікація Ксенії Мішиної, скріншот: Instagram

"Хочу поділитися з вами своїми думками щодо важливої частини нашої душі, таланту. Я довгий час працюю у творчій сфері, де щодня зустрічаю людей, шлях до успіху яких чіпає серце. Люди, які бачать світ крізь окуляри свого таланту. Люди, які не шукають мотивації, яким не потрібно змушувати долати себе, адже вони не можуть не займатися справою свого життя.

Особливо мене радує те, що серед них так багато моїх співвітчизників. Цього літа під час кастингів "Україна має талант" я була в захваті від того, що українці настільки душевні і талановиті! Те, що демонструють на сцені шоу наші учасники не просто викликає захоплення - ними хочеться пишатися на весь світ.

Адже за кожним талантом, який нас вражає, стоять роки величезної праці. І тільки віра в себе, свою мрію і люди поруч – друзі, близькі або колеги, вчителі не дають їм впасти духом. Люди, які підтримують, тому що вірять в твій талант і пишаються саме тобою.

Тому сьогодні я теж хочу бути такою людиною, підтримати круту ініціативу від Сергія Притули і розповісти вам про тих людей, чиїм талантом я дуже пишаюся і щаслива від того, що можу творити поруч з ними... Ми починаємо відлік часу до найочікуванішої прем'єри осені шоу "Україна має талант", яка відбудеться вже 23 жовтня", — пише Ксенія Мішина.

Публікація Ксенії Мішиної, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Раніше повідомляли, учасник "Пекельної кухні" хотів підкотити до завидної нареченої Ольги Харлан, але був відкинутий: "Бачу, що немає обручки на пальці".

Як повідомляв Знай.uа, Григорій Решетник влаштував "трійничок" зі Златою Огневич і Ксенією Мішиною: "Перша холостячка".

Знай.uа писав, суддя "Україна має талант" Сергій Притула зізнався, за що так полюбив Машу Єфросиніну: "пишаюся, заслужила".