Реп-виконавець Потап відреагував на слова своєї дружини Насті Каменських про колишню Ірину Горову.

Зовсім недавно Настя дала відверте інтерв'ю на YouTube каналі, в якому розповіла про стосунки з дитиною Потапа від першого шлюбу і про колишню дружину Ірину Горову. Як відомо, в 2014 році артист розлучився з Іриною, яка зараз виховує їх спільного 13-річного сина Андрія.

Настя в інтерв'ю позитивно висловилася про пасинка і заявила, що у них прекрасні стосунки. Співачка зізналася, що хлопчик дуже схожий на Потапа - такий же творчий. Андрій часто буває у них вдома, залишається з ночівлею і багато часу проводить з батьком.

Коли мова зайшла про колишню дружину Потапа, відносини з якою закінчилися для нього досить болісно, Настя не дала багато коментарів. На питання про те, чи спілкуються дівчата, співачка відповіла коротко і без особливих емоцій.

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

"У нас немає ніяких відносин", - сказала Настя.

Через деякий час після публікації інтерв'ю, журналісти "КП в Україні"запитали у Потапа, чи хотів би він налагодити цей контакт між дівчатами. Артист заявив, його все влаштовує і міняти він нічого не бажає.

"Мене влаштовує їх спілкування між собою. Мені здається, якщо перша дружина буде дружити з моєю справжньою дружиною, це не дуже правильно. Повинні бути точно не "військові дії", але не дружба. Це два різних періоди життя, дві різні системи відносин, різні жінки і різні погляди на світ. Зараз їх відносини я б назвав дипломатичним паритетом", - повідомив Потап.

Потап і Настя, фото з Instagram

Нагадаємо, Настя Каменських показала вагітний живіт: "Друге ім'я - безглуздість"

Як повідомляв Знай.uа, Потап розповів про бідне дитинство і про тернистий шлях до великого успіху: "Ми були на самому дні"

Також портал Знай.uа писав, що Потап зізнався, що не поспішає заводити дітей з Настею Каменських: "Я не хочу, ми зірки"