Відомий російський гуморист та телеведучий Максим Галкін, який є чоловіком співачки Алли Борисівни Пугачової й виховує з нею двох дітей Лізу і Гарі, часто ділиться цікавими моментами з їхнього життя.

Цього разу Максим Галкін показав, як сім'я відсвяткувала день народження їхніх дітей, яким 18 вересня виповнилося 8 років. Діти зіркового подружжя отримали численні привітання у коментарях, зокрема й від знаменитостей. Слова побажання залишили Наташа Корольова, Денис Клявер, Яна Рудковська та багато інших.

"8 років. Нашим дивам сьогодні 8 😍 #гарригалкин #елизаветагалкина", - написав він. Максим Галкін

Популярні новини зараз

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

"З днем народження наших коханих!!!❤️❤️❤️❤️❤️", - привітав дітей Алли Пугачової та Максима Галкіна Ігор Ніколаєв.

"Вітаю від усього серця 🙌 радості, щастя, здоров'я і виконання всього задуманого 🎂 💐 🥂 нехай своєю любов'ю огортають вас кожен день 😘", - написав Микола Басков.

"З Днем Народження, чудових дітей ❤️❤️ та батьків❤️❤️", - залишила привітання співачка Лоліта Мілявська.

"Макс, дорогий, вітаю вас з Аллою Борисівною, прекрасних батьків, з цим прекрасним днем. Це ваше свято. Спостерігати за тим, як ви розвиваєте і виховуєте своїх прекрасних чад - одне задоволення. Нехай вони завжди залишаються джерелом Вашої радості і натхнення! Нехай ростуть здоровенькими і щасливими! 🧡", - написала Валерія.

"@maxgalkinru зі святом прекрасних діток !!! Нехай будуть щасливі 🤲❤️ 🔥 🐯 🙈", - долучилася до привітань й українська співачка Світлана Лобода.

Нагадаємо, Алла Пугачова закрила роти своїм заздрісникам одним словом: "Нічого зі мною не зробити вам". Алла Пугачова звернулася до пліткарів

Як повідомляв портал "Знай.ua", Максим Галкін заліз у кущі заради їх улюбленого з Аллою Пугачовою хобі. Максим Галкін похвалився врожаєм

Також "Знай.ua" писав, що 74-річна Софія Ротару повернула собі юність перед "Новою хвилею": Алла Пугачова позаздрить. Софія Ротару несподівано помолоділа