Відомий український виконавець, переможець "Х-Фактора" і учасник шоу "Танці з зірками" Mеlovin (Костянтин Бочаров) любить радувати свою публіку яскравими публікаціями з творчого та особистого життя в соцмережі Instagram.

На фан-сторінці артиста розмістили відео з нового випуску танцювального проекту "Танці з зірками", де Melovin і танцівниця Єлизавета Русина виконали пристрасне Ча-ча-ча під пісню Elton John and Years&Years — It's a sin.

Як відомо, суддя Влад Яма розхвалив артиста за даний виступ, а Катерина Кухар, яка нещодавно поповнила склад журі шоу, подарувала йому мініатюрний череп з мізками. Співак у відповідь підніс примі-балерині окуляри. Оцінка пари - 22 бали.

На YouTube каналі шоу виступ артистів зібрав сотні лайків і позитивних коментарів.

скріншот з коментарів

Популярні новини зараз

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Раніше ми писали про те, що найкращі номери і головні інтриги "Танців з зірками": Горбунова запідозрили в допомозі Джамалі, а Артур Логай одягнув партнерку в долари

Нагадаємо, в 3 випуску "Танці з зірками" запалять натовпом в пам'ять про Григорія Чапкіса, а Melovin приготував ча-ча-ча: "Накриє всіх суддів"

Як повідомляв Знай.uа, "Назад до Криму...: Джамала у весільній сукні пообіцяла на "Танцях з зірками" історію сильніше "Євробачення"

Також портал Знай.uа писав, зізнався Україні, але не батькові: Melovin розповів, чого йому коштував камінг-аут на Atlas Weekend