Народний артист України Михайло Поплавський частенько радує шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 2,8 мільйонів чоловік.

Колишній ректор Київського університету культури і мистецтв щотижня, в п'ятницю публікує відео зі специфічною назвою "п'ятниця-розпусниця", бо 71-річний співак завжди постає зі студентками, які іноді забувають що-небудь з одягу.

Михайло Поплавський, фото з Instagram

"#п'ятниця_розвратниця в розпалі. Як вам наш запальний танець зі студентами?😍 Факультет Тікток рулить. Як проходить ваш вечір п'ятниці?😉", - пише Михайло Поплавський у публікації.

Поруч з ним можна помітити Ілону Гвоздьову, яка недавно потрапила в неприємну ситуацію з хворим сином. Адже лікарі відмовлялися його рятувати через відмову давати їм хабар.

Михайло Поплавський, фото: Instagram

Популярні новини зараз

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

"Ви молодець😍😍😍😍", "Дуже круто😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍", "Люблю п'ятницю😍😍😍", "Прекрасний піст👏🔥", "Браво вам всім😍", "Як завжди на висоті ❤️❤️❤️❤️", "Ви зі студентами процвітаєте😍😍😍😍", - пишуть користувачі в коментарях.

Можна помітити, що деякі з них відправляють більше п'яти повідомлень поспіль.

Нагадаємо, Михайло Поплавський дав студенткам спробувати великий і солодкий: "Емоції зашкалюють"

Як повідомляв "Знай.ua", Михайло Поплавський поруч з гарячою студенткою показав, як вступити на бюджет: спритність рук і ніякого шахрайства

Знай.ua писав, в університеті Михайла Поплавського присоромили абітурієнтку через гроші: "На більше не вистачило?"