Володимир Остапчук розчулив шанувальників фотографією з дружиною. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Популярний ведучий українських шоу Володимир Остапчук іноді радує шанувальників різноманітними фотографіями або кумедними відео на сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежить близько 524 тисячі осіб. Фоловери активно коментують кожен його пост.

28 вересня телеведучий опублікував фотографію з дружиною. Жінка в короткій спідниці радісно кидається на шию до Володимира Остапчука і посміхається.

У підписі до фотографії він розповів про те, як цінує Христину.

Спасибі життю, що подарувала мені тебе. Обожнюю❤️
, - повідомив він.

Популярні новини зараз

Ті, хто платить по 100 грн/куб – ще щасливчики: як в Україні можуть змінитись тарифи на воду

Тепер без цього документу з дому ні ногою: чоловікам нагадали про штраф від 17 до 25 тисяч гривень

Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Показати ще

Під фотографією залишила фотографію сама Христина Остапчук.

Фото🔥 буде ще дуже багато фото!!! ❤️ Разом ми можемо все
, - відповіла жінка.

Нагадаємо, Ніна Матвієнко відпустила сина в монастир не просто так: "щоб врятувати душу". Ніна Матвієнко зізналася, як відреагувала на рішення сина стати ченцем.

Також ми повідомляли, що учасниця "Танців з зірками" Наталія Холоденко назвала головну проблему українських жінок. Її роздуми присвячені так званому "Комплексу відмінниці".

Крім цього портал Znaj.ua писав, що люблячий батько схуд для сина на 140 кілограм. Житель Кубані Олександр Тесля схуд на сто сорок кілограм за два роки. Тепер його не впізнають старі друзі і родичі.