Популярна українська співачка Анастасія Приходько, яка нещодавно стала суддею шоу "Співають всі" на каналі "Україна", святкує 100 тисяч передплатників своєї сторінки в соцмережі Instagram.

З цього приводу вона вирішила розповісти про себе і поділитися деякими особистими фактами.

"Моя перша сотня! Давайте знайомитися, раз така п'янка", - запропонувала вона.

Для початку вона нагадала, що її звуть Анастасія Приходько, і її прадідусь – японець. Саме від нього їй дісталися такі очі, за які в дитинстві дівчинку ображали, а зараз Настя дуже ними пишається.

"Я завжди була аутсайдером. Я б не сказала, що це моя принципова позиція. Так виходить. Я занадто прямолінійна і кажу все в лоб. А таких не люблять", - додала Приходько.

Популярні новини зараз

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

«Я була кілька разів на межі життя і смерті, втрачала близьких, збігала з дому, ночувала в підвалах, голодувала, мене намагалися зґвалтувати, били і принижували. Але, я як і раніше вірю в диво і справжніх людей. Якби в 20 років мені сказали, що в 34 у мене буде троє дітей, улюблений і люблячий чоловік, будинок з собакою, кішкою, басейном і трояндами - я б ніколи не повірила. Це була моя сама блакитна мрія, яка здавалася нездійсненною!» ,- каже виконавиця.

Вона також зазначила, що сама здивована своїм успіхом у соцмережах.

"Якби мені рік тому сказали , що я буду вести Instagram, розповідати, як я тут квашу капусту і заколисую дитину ночами, - я б засміялася в обличчя - але, тим не менш, ви є і я дорожу кожним з вас!» ,- зізнається Настя.

Пізніше вона поділилася коротким роликом про те, як розслабляється в джакузі.

"Ррррррелакс. Вже сумую за літом! Я за це літо не встигла відпочити, але, зате встигла попрацювати, особливо мамою. Ви всі встигли, що хотіли?",- запитала вона у передплатників.

"Красуня ви!", "Коли дітей відправила до бабусі", " я ніби знаю тебе все життя. Твоя внутрішня свобода подобається", " Настя, мені подобається ваша прямолінійність і чесність», - пишуть в коментарях її шанувальники.

Раніше повідомляли, Настя Приходько з битою почала кидатися на людей після скандалу на "Співають всі": "Побила Я Олежку".

Як повідомляв Знай.uа, Анастасія Приходько, дзига і Лілія Ребрик висловилися про грудне годування на людях: "а що тут соромитися?".

Знай.uа писав, Анастасія Приходько на шоу" Співають всі "зчепилася з Оленою Філоновою:" головною змією....".