Потап порадував шанувальникам оригінальним танцем. Відповідне відео з'явилося на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відомий український продюсер і репер Потап, чоловік Насті Каменських, активно веде аккаунт в соціальній мережі Instagram, де показує уривки особистого і творчого життя. На його офіційну сторінку підписано 1,9 мільйона осіб, які є досить активними користувачами. Вони лайкають кожен його пост і пишуть різні коментарі.

29 вересня український співак опублікував відеозапис, на якому показав, як танцює під свій хіт. Чоловік зробив це на тлі безлічі кепок і активно повторював слова пісні.

а ти танцюй baby !!! #птп Я ваш День танцював Вася!
, - повідомив він.

Фоловери оцінили грайливий настрій Потапа і під відеозаписом з'явилося безліч позитивних коментарів.

Популярні новини зараз

ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

В Україні готується революція у житловій сфері

Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки

Показати ще

Клас!! Трек🔥 🔥"; "ха-харизма"; "Потапчик я тебе обожнюю💘 💘 💘 💘"; " я твій рот слухав! 😂 😂 😂
, - повідомляють вони.

Нагадавши, у Вікторії Смеюхи після розпаду "НеАнгелів" відкрилося друге дихання: "націлена на перемогу". Вікторія Смеюха заявила про своє переродження після змін в її житті.

Як повідомляв портал " Знай.ua", Слава Камінська зробила заяву після розпаду "НеАнгелів": "біс поплутав". Співачка Слава Камінська розповіла про свої плани

Також "Знай.ua" писав, Каменських, Полякова, Камінська, Астаф'єва і Дорофєєва потрапили в топ-5 найбільш * ксуальних сідниць. Відомих чоловіків опитали і склали приблизний рейтинг