Відомий український артист Олег Винник порадував шанувальників черговим роликом з гастролей. Як слухачі чекають біля арени свого кумира.

Новий пост він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де регулярно публікує нові особисті кадри, або ж ось такі невеликі ролики з концертів.

Цього разу кумир мільйонів жінок зняв невеликий бекстейдж зі своїх гастролей. Разом зі своєю командою він вирушив до Житомира, і це місто, за словами Олега Винника, дуже особливе для нього.

"Житомир. Саме з вас починався мій перший тур, і досі це місто викликає особливі почуття ❤️ радий повертатися до вас знову і знову став ставте+, якщо побачили себе у відеоролику 😉 P. S. На черзі Львів, 2 жовтня" - йдеться в повідомленні під постом.

На самому відео показано, як вони з командою у великому автобусі відправляються на концерт. По дорозі чоловік фотографується з кожною прихильницею, і нікому не відмовляє. Всередині автобуса їм також досить весело, адже з музикантами вони співають пісні його колег.

Популярні новини зараз

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

Поки йде саундчек, перед будівлею вже почали збиратися шанувальники, які дали свій коментар стосовно того, чому вони вирішили прийти на концерт саме Олега Винника. Деякі з них навіть приїхали з іншої країни, Тільки б насолодитися концертом.

Були й маленькі діти. На кадрах можна побачити дівчинку з великим букетом квітів, які вона планує подарувати йому.

"Дядько Олег, я прийшла до тебе з букетом" - мило каже вона на камеру. Люди приходять не тільки з квітами туди, але і з різними іншими подарунками. Одна жінка спекла печиво, і замовила спеціальне кільце. В кінці ролика можна побачити, що подарунок артист отримав, і пообіцяв тепер носити його завжди.

Нагадаємо, повелитель вовчиць Олег Винник розкрив секрет свободи і незалежності

Як повідомляв Знай.ua, Олег Винник приготував щось грандіозне для своїх "вовчиць"

Знай.uа, Винник, Полякова, Камінська, Білик, Могилевська, Цибульська заспівають для українців на День незалежності: об'єднають всі покоління