Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка підкорила не тільки Новий канал, а й Instagram, дуже часто радує багатомільйонну аудиторію яскравими фото і відео в соцмережі, де за нею стежить 3,7 мільйона чоловік. Багато українців полюбили телезірку саме за її простоту і круте почуття гумору.

Цього разу артистка поділилася проблемою, з якою зіткнулися всі її сусіди, і вона в тому числі - в її житловому будинку почастішали крадіжки квартир і пошкодження транспортного майна на вуличній території. Леся записала відео в ліфті, і виглядала дійсно стурбованою, тому звернулася до своїх шанувальників за порадою. Телеведуча попросила розповісти фанатів, чи були у них такі випадки.

"Ребята, я не знаю як у вас, але у нас в ліфтах висить оголошення про те, що почастішали крадіжки квартир. Про пожежі і потопи я взагалі мовчу... Розкажіть будь ласка, яка у вас ситуація в будинках", - сказала засмучена Леся Нікітюк на відео.

Раніше ми писали про те, що Леся Нікітюк ротиком показала Укравтодору, як заробляти гроші. Сольна пісня артистки принесла перші гроші.

Популярні новини зараз

Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть

Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Показати ще

Нагадаємо, що Леся Нікітюк показала, як використовувати гумовий виріб: допомагає тримати себе у формі

Як повідомляв Знай.uа, Леся Нікітюк у короткому червоному міні змусила чоловічі серця битися частіше: "Плач і дивись"

Також портал Знай.uа писав, що Леся Нікітюк "прив'язала" красеня до крісла і змусила бігти: попа застрягла