Відома українська співачка, екс-солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва розповіла телеведучій проекту "Світське життя" Каті Осадчій про свої враження від автобусного батлу з колегою по сцені Монатіком.

У своєму інтерв'ю Надія Дорофєєва розповіла, чи сподобалася їй співпраця з групою TVORCHI. Нещодавно співачка влаштувала з Монатіком автобусний баттл-хто кого викликав на баттл, вона зізналася Осадчій.

"TVORCHI-вони не такі вже й молоді, вони виграли премію в цьому році. Вони дуже стильні, тому я і захотіла...», - зізналася Дорофеєєва.

Надя Дорофєєва, скріншот: Instagram Stories

Осадча поцікавилася, що означав влаштований нещодавно Монатіком і Дорофєєвою автобусний батл, під час якого вони давали один одному дивні завдання.

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Наприклад, проїхатися верхи на автобусі або на полиці для багажу.

"Мені подзвонив Діма і каже - Надь, зараз в Instagram зайди, будь ласка! Там тебе щось чекає. Я кажу, Добре. Дивлюся - "Я тебе викликаю на батл". Ну, думаю, мені щось таке потрібно зробити, що Діма не зможе!", - згадує Дорофєєва.

"Йому, наприклад, складно буде сісти на руки водієві. Я сіла! Я відчула себе такою легкою, крутий! Я зрозуміла, що потрібно робити собі настрій. Діма, спасибі!",- додала Надя.

Нагадавши, у Вікторії Смеюхи після розпаду "НеАнгелів" відкрилося друге дихання: "націлена на перемогу". Вікторія Смеюха заявила про своє переродження після змін в її житті.

Як повідомляв портал " Знай.ІА", Слава Камінська зробила заяву після розпаду "НеАнгелів": "біс поплутав". Співачка Слава Камінська розповіла про свої плани.

Також " Знай.ІА " писав, Каменських, Полякова, Камінська, Астаф'єва і Дорофєєва потрапили в топ-5 найбільш * ксуальних сідниць. Відомих чоловіків опитали і склали приблизний рейтинг.